Get inspired... by Life & Mobility!

Strategisch Inkoper

  • Doetinchem
  • 40 uur

Strategisch Inkoper

Vind jij het interessant om contact te onderhouden met (inter)nationale leveranciers en bouw jij graag mee aan de verdere professionalisering van ons inkoopbeleid? Door groei van de organisatie zijn wij voor onze afdeling Inkoop op zoek naar een Strategisch Inkoper.

Als strategisch inkoper zijn dit je werkzaamheden:

In deze veelzijdige functie draag je zorg voor het complete inkoopproces en de complexe voorraadaansturing van o.a. materialen, grondstoffen en onderdelen. Vanuit jouw verantwoordelijkheid voor een productgroep neem je deel aan productontwikkelingsteams, verken je de (inter)nationale leveranciersmarkt en zoek je naar nieuwe productietoepassingen. Je onderhoudt de contacten met bestaande key accounts en bezoekt deze met regelmaat. Voor het selecteren van interessante nieuwe leveranciers maak je de juiste strategische en commerciële afwegingen. Het uitvoeren van een leveranciersaudit samen met de kwaliteitsafdeling kan hier onderdeel van uitmaken. Je maakt afspraken met leveranciers omtrent inkoopcondities, offertes en leveringen en legt al deze zaken vast in heldere contractafspraken en SLA’s. Je brengt de leveranciersprestaties in kaart en stuurt aan op verbetering.

Life & Mobility wil een verdere professionaliseringsslag maken ten aanzien van het strategisch inkoopbeleid. Vanuit jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage door hierover mee te denken en verbetervoorstellen te doen. Waar nodig breng je veranderingen tot stand, waarbij je de inkoopdoelstelling altijd voor ogen houdt en je door jouw enthousiasmerende werkwijze iedereen weet mee te krijgen.

Waarom wil je Life & Mobility als werkgever:

Met onze manuele en elektrische rolstoelen, scootmobielen, zitsystemen en service willen we mensen met een mobiliteitsbeperking de vrijheid bieden om te leven zoals zij dat willen. Een verantwoordelijke taak die we serieus nemen.

Uniek aan Life & Mobility is de bijzondere organisatiecultuur waarin aandacht voor mens en ontwikkeling centraal staan. Bij ons krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die maandelijks leuke activiteiten organiseert.

Wat maakt jou een goede Strategisch Inkoper:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding, eventueel aangevuld met Nevi 1 of 2;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Inkoper;
  • Ruime ervaring in onderhandelen met en contracteren van (inter)nationale leveranciers;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je bent initiatiefrijk, kan goed overzicht bewaren, bent commercieel gericht en kan goed samenwerken;
  • Je bezit een positieve drive om te blijven zoeken naar vernieuwing.

Over Life & Mobility:

Life & Mobility is een groeiend, innoverend en no-nonsense bedrijf dat (elektrische) rolstoelen en scootmobielen ontwikkelt, assembleert en verkoopt. Alle activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven. Je werkt vanuit het lichte en moderne kantoor in Doetinchem. Een groot deel van de productie vindt plaats achter het hoofdkantoor, het werk is daarmee heel tastbaar.

Word jij onze nieuwe Strategisch Inkoper?

Mail dan je CV met een motivatiebrief naar e.rutten@life-mobility.com t.a.v. Eline Rütten.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Mark Aalbers (Purchase Manager) via telefoonnummer: 0314-328011.

De sollicitatieprocedure loopt tot en met 31 januari 2020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.