Get inspired... by Life & Mobility!

Over Life & Mobility

Bij Life & Mobility draait alles om innovatie naar de menselijke maat. In 1952 waren we in Nederland het eerste bedrijf dat manuele rolstoelen produceerde, die afgestemd waren op de wensen van de individuele gebruiker. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Life & Mobility een breed assortiment mobiliteitsoplossingen. Hiermee nemen we in Nederland een leidende positie in en zijn we daarnaast actief in meerdere Europese landen. Ook hebben we een verkooporganisatie in Duitsland en Frankrijk.

Missie en Visie
Wij dromen van een toekomst waarin iedereen vrij is om zelf te kiezen en gelijke kansen heeft. Life & Mobility wil positief bijdragen aan het gevoel van vrijheid van mensen met een mobiliteitsbeperking. Leven zoals jij dat wilt. Een gevoel dat vleugels geeft. Dat is de visie die ons beweegt! Een visie die voor ons geen grenzen kent.

Daarom ontwikkelt en produceert Life & Mobility premium mobiliteitsproducten met een optimale zitondersteuning. Onze betrokken en deskundige medewerkers leveren daarmee een bijdrage aan de verbetering van de levenskwaliteit van onze cliënten. Daar zijn we trots op.

Life & Mobility. Inspired by life.