Get inspired... by Life & Mobility!

Onze waarden

Vrijheid
Iedereen heeft recht op vrijheid. Vrijheid om je geluk na te streven, om te leven zoals jij dat wilt. Life & Mobility wil positief bijdragen aan het gevoel van vrijheid van mensen met een mobiliteitsbeperking. Dit geldt ook voor onze medewerkers. We bieden de ruimte voor het ontplooien van talenten en persoonlijke ontwikkeling. We vullen elkaar daarin aan, maar we spreken elkaar ook aan als het beter kan. Zo zetten we ons gezamenlijk in voor onze missie.

Passie
Bij Life & Mobility werken we met passie voor het vak. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en als het nodig is, zetten we net dat stapje extra. Een uitdaging gaan we niet uit de weg en we helpen elkaar om tot de beste oplossing te komen. Dit leidt tot een duurzame relatie met onze klanten, partners en leveranciers, waarbij wederzijds voordeel voorop staat.

Respect
Iedereen is uniek. Met plezier in ons werk, vertrouwen in elkaar en aandacht voor onze verschillen, werken we samen aan de ambitie van Life & Mobility. We zijn vriendelijk en behandelen anderen met respect, zoals we zelf behandeld willen worden. Zo kleuren we de dag, van onszelf én van de mensen met wie we samenwerken

Innovatie
Succesvolle innovaties vinden hun oorsprong in een gedegen kennis van de ontwikkelingen in de zorgmarkt. Gebruikersbehoeften zijn de basis van ons ontwikkelprogramma. Dagelijks werken wij aan toekomstgerichte producten en diensten die onze klanten verder helpen. En is dit niet te bereiken met ons standaard assortiment, dan maken we een oplossing op maat.

Balans
Een goede balans legt de basis voor een goed leven. Daar geloven we in. Door te werken als een team zorgen we voor de juiste balans tussen werk en privé. We kunnen onze missie alleen waarmaken doordat we het continu wijzigende speelveld binnen de zorgsector voortdurend volgen. Ook hierin zoeken we de balans. We dragen oplossingen aan die waardering oogsten bij verschillende professionals en andere stakeholders in de zorg – en in het bijzonder bij de uiteindelijke gebruikervan onze mobiliteitsproducten.