Get inspired... by Life & Mobility!

Onze mensen aan het woord

“Om onze missie waar te maken en mensen met een functionele beperking daadwerkelijk vooruit te helpen, is een gezonde en sterke onderneming nodig die voorop loopt met innovaties. Daar slagen we in door voortdurend te investeren in de kwaliteit van de totale organisatie.”

– Lex Takkenkamp, Operationeel Directeur

 

 

 

“Inspired by Life betekent dat je producten ontwikkelt en produceert die de zelfredzaamheid van de gebruiker helpt verbeteren. Het impliceert ook dat je verder kijkt dan de tekentafel. Je moet altijd de individuele mens blijven zien in relatie tot zijn of haar functiebeperking en behoefte. In dat proces is een hechte samenwerking van alle betrokkenen van groot belang.”

– Michel Hulst, Sales Directeur

 

 

 

“Eerst als oproepkracht en daarna echt in dienst bij Life & Mobility op de afdeling verkoop. Hiervoor werkte ik als filiaalmanager in de detailhandel, maar dit is veel uitdagender. Mensen met een beperking zo normaal mogelijk laten functioneren vind ik een heel positief uitgangspunt. Ik leer hier iedere dag. We zijn een dynamisch bedrijf, met veel dienstbare jonge mensen die er voor zorgen dat Life & Mobility groeit.”

– Marike Jansen – Verkoopadviseur Binnendienst

 

 

“Ik had al langer een oogje op Life & Mobility. Een vriendin van me werkt hier ook.¬†Tijdens open dagen ging ik wel eens mee en het leek me een erg leuk bedrijf. Maar dan moest er natuurlijk wel een vacature zijn. Ik werd getipt door mijn vriendin en toen ging het snel. Ik werk hier met enorm veel plezier. Van niets iets maken….en de afwisseling….een erg leuke job!”

– Marion van Huet – Medewerker Operations

 

 

“De filosofie van Life & Mobility is ook mijn filosofie. In mijn functie van Retail Manager kan ik meedenken en mijn mening geven. Die instelling past me prima. De meeste mobiliteitshulpmiddelen worden verkocht via de dealer of geleverd aan een zorginstelling. Daar staat tegenover dat Life & Mobility in staat is snel te handelen en heel goed luistert naar haar klanten. Voor mij zijn dat heel plezierige eigenschappen. Life & Mobility staat voor kwaliteit. Het is onze taak dat kwaliteitsbesef over te brengen op de beslissers in de zorg. De mensen van Life & Mobility zijn betrokken. Als je hier de eindgebruiker centraal stelt kun je niet snel iets fout doen.”

– Marcel de Boer – Retail Manager